Cola BBQ wings

45 min 4 pers
Overzicht

Ingrediënten

500 gram kipborrelhapjes

330 ml cola

150 ml Remia Black Jack – Smokey BBQ sauce

zout en peper, naar smaak

fijngehakte bosui, ter garnering

De zoete smaak van de cola combineert perfect met de authentieke rooksmaak van de Remia Black Jack – Smokey BBQ sauce en geeft de kip een heerlijk smaakvolle glazuurlaag. Deze hapjes zijn snel en gemakkelijk te bereiden en gegarandeerd een hit bij al je gasten.
  1. Meng de cola en de Remia Black Jack – Smokey BBQ sauce in een grote kom en breng op smaak met zout en peper.
  2. Doe de kipborrelhapjes erbij en zorg ervoor dat alle stukjes kip bedekt zijn met de marinade.
  3. Dek de kom af en zet het geheel minimaal 1 uur in de koelkast om te marineren.
  4. Verwarm de barbecue op middelhoog vuur. Haal de kip uit de marinade en leg ze op de grill.
  5. Bak de kip ongeveer 5-6 minuten per kant, of tot ze gaar en goudbruin zijn.
  6. Serveer de kipborrelhapjes op een schaal en garneer met fijngehakte bosui. 

 

Hiermee wordt iedere barbecue een feestje!

 

Tip: Marineren kan ook de avond van tevoren! Dat scheelt weer op de dag van de BBQ!