Ingrediënten
500 gram kipborrelhapjes
330 ml cola
150 ml Remia Black Jack – Smokey BBQ sauce
zout en peper, naar smaak
fijngehakte bosui, ter garnering
De zoete smaak van de cola combineert perfect met de authentieke rooksmaak van de Remia Black Jack – Smokey BBQ sauce en geeft de kip een heerlijk smaakvolle glazuurlaag. Deze hapjes zijn snel en gemakkelijk te bereiden en gegarandeerd een hit bij al je gasten.
- Meng de cola en de Remia Black Jack – Smokey BBQ sauce in een grote kom en breng op smaak met zout en peper.
- Doe de kipborrelhapjes erbij en zorg ervoor dat alle stukjes kip bedekt zijn met de marinade.
- Dek de kom af en zet het geheel minimaal 1 uur in de koelkast om te marineren.
- Verwarm de barbecue op middelhoog vuur. Haal de kip uit de marinade en leg ze op de grill.
- Bak de kip ongeveer 5-6 minuten per kant, of tot ze gaar en goudbruin zijn.
- Serveer de kipborrelhapjes op een schaal en garneer met fijngehakte bosui.
Hiermee wordt iedere barbecue een feestje!
Tip: Marineren kan ook de avond van tevoren! Dat scheelt weer op de dag van de BBQ!