
Ingrediënten
4 hamburgerbroodjes
4 hamburgers
1 rode ui
4 plakjes bacon
8 plakjes augurk
1 tomaat
groene krulsla
4 eetlepels gebakken uitjes
8 eetlepels Blazin’ Luke – Smokey Hot Cocktail Sauce
Hier wil iedereen zijn tanden in zetten!
- Snijd de rode ui in dunne ringen en de tomaat in mooie plakjes.
- Was de sla.
- Snijd het hamburger broodje doormidden en toast deze op de barbecue.
- Bak vervolgens de hamburgers volgens de instructie op de verpakking.
- Voeg halverwege de bacon toe en bak dit mee tot die mooi krokant is.
- Leg op het laatst de kaas op de hamburger en laat deze smelten.
- Smeer aan beide kanten van het broodje royaal de Smokey Hot Cocktail sauce.
- Op de onderkant leg je de sla, plakjes tomaat en daarop de augurk.
- Leg hier de hamburger met gesmolten kaas op, bacon augurk en orde ui.
- Sprenkel er daarna wat gebakken uitjes overheen en ga ultimate genieten!
Met Blazin’ Luke – Smokey Hot Cocktail Sauce maak je de burger helemaal af!