Vispakket

20 min 4 pers
Overzicht

Ingrediënten

4 kabeljauwhaasjes

1 citroen

1 bosje bieslook

1 tros cherrytomaat

2 eetlepels olijfolie

Remia Tafelsaus Ravigote

Aluminiumfolie

Dit recept voor vispakketjes is een perfecte combinatie van gezond en smaakvol. Door de vis te grillen in aluminiumfolie blijft hij heerlijk sappig en de frisse smaak van de Tafelsaus Ravigote geeft het gerecht een smakelijke twist. Probeer het zelf en ontdek hoe eenvoudige ingrediƫnten kunnen leiden tot een overheerlijk gerecht!
  1. Verwarm de barbecue voor. Leg 4 vellen aluminiumfolie op het aanrecht en bestrijk deze met olijfolie.
  2. Leg de kabeljauwhaasjes op de aluminiumfolie.
  3. Snijd de citroen in schijfjes en hak de bieslook fijn.
  4. Verdeel de cherrytomaten over de kabeljauw, en leg hier twee of drie plakjes citroen op.
  5. Besprenkel de kabeljauw met olijfolie en bieslook.
  6. Vouw de folie dicht en maak er een pakketje van.
  7. Leg de pakketjes op de barbecue en grill voor 8-10 minuten, tot de kabeljauw gaar is.

Serveer de pakketjes direct uit de folie met een flinke lepel Remia Tafelsaus Ravigote eroverheen.