Halloumi spies

20 min 4 pers
Overzicht

Ingrediënten

200 gram halloumi

1 gele paprika

1 oranje paprika

1 courgette

1 rode ui

8 cherrytomaatjes

3 takjes verse munt/peterselie

6 eetlepels olijfolie

Remia Tafelsaus Knoflook

Zin in een heerlijke en gemakkelijke BBQ-maaltijd? Probeer dan deze Halloumi spiesjes. Halloumi is een kaas die niet smelt tijdens het grillen, waardoor het perfect is voor spiesjes op de barbecue. Een heerlijke combinatie met de romige Remia Knoflooksaus.
  1. Week de houten prikkers in water, zo voorkom je verbrande stokjes.
  2. Snijd de halloumi in blokjes, en de paprika, courgette en rode ui in plakken van gelijke grootte.
  3. Rijg deze, om en om, op een houten prikker en top de prikker af met een cherrytomaatje.
  4. Snijd de munt/peterselie fijn en mix met de olijfolie.
  5. Strijk de kruidenolie over de spiesjes met een kwastje. Grill de spiesjes in 4-6 minuten goudbruin.
  6. Garneer met Remia Tafelsaus Knoflook,
  7. en nog wat fijngesneden munt.