Romige pastasalade

20 min 4 pers
Overzicht

Ingrediënten

500 gram penne pasta

1 komkommer, in blokjes gesneden

1 rode paprika, in blokjes gesneden

1 gele paprika, in blokjes gesneden

2 handjes veldsla

zout en peper, naar smaak

200 ml Remia Salata Pesto dressing

Een heerlijke pastasalade is een perfecte toevoeging aan elk barbecue-menu. Deze is niet alleen eenvoudig te maken, maar deze is ook lekker romig en vullend. De kleurrijke groenten in dit gerecht, gaan perfect samen met de romige pestodressing. Een absolute must-try!
  1. Kook de penne pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Laat de pasta afkoelen.
  3. Voeg de blokjes komkommer, rode en gele paprika toe.
  4. Voeg de veldsla toe aan de pasta en groenten.
  5. Giet de Remia Salata Pesto dressing erover en meng alles goed door elkaar.
  6. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Laat de pasta nog minstens 30 minuten koelen in de koelkast, serveer op een grote schaal en geniet van een heerlijke, verfrissende en vullende salade tijdens de barbecue.